Una experiència gastronòmica i musical en un entorn de somni i en bona companyia. Què més es pot demanar per una nit d’estiu?

Així són les Nits de Villa Bugatti, un esdeveniment on la gastronomia i la música es fonen perquè et puguis endinsar en els universos de grups musicals ben diferents: des de Blaumut o Mishima fins a quartets de clàssica o cantautors amb personalitats carismàtiques. 

En alguns casos els concerts es faran abans de sopar, en d’altres després, però sempre hi haurà una estreta relació entre allò que mengem i allò que sentim, escoltarem el paladar i tastarem l’oïda. I ho farem a través de les creacions ideades pel nostre xef, Toni Vallory, amb els productes de proximitat com a element central, i també a través d’una programació musical d’altíssima qualitat escollida per Emma Conde, la directora musical de les Nits.

L’espai de Villa Bugatti, a Cabrera, ens permet fer els esdeveniments a l’aire lliure, però també traslladar-los a l’interior en cas de pluja. I el més important; podrem complir tots els requisits de seguretat i protecció contra la #Covid19 establert per la llei. Podràs seure a sopar i ballar amb els teus amics o familiars sense necessitat d’entrar en contacte amb la resta d’assistents. Ho tenim tot previst. 

A més, oferim un servei d’acollida d’infants fins a 12 anys, els hem dissenyat un menú infantil de qualitat en una zona habilitada per a ells i amb monitors que s’ocuparan que els vostres fills també puguin viure la seva nit especial.

Els fogons i els altaveus de Les Nits de Villa Bugatti estan a punt. T’hi apuntes?